Danslessen

Danslessen

Man Met Blauwe Jeans Pirouette Spin Doen

Onze zeer bekwame en professionele dansers volgen danslessen met als enig doel u de best mogelijke danslessen te geven.

Op onze dansschool concentreren we ons op slechts één soort danslessen: hip-hop en tapdanslessen. Alle andere vormen van danslessen zijn slechts een verlengstuk van de hiphop- en tapdanslessen. Wij zorgen ervoor dat wij, door onze afstand tot Gorinchem, u de best mogelijke danslessen kunnen aanbieden.

Wanneer u hier komt voor uw danslessen, vindt u lessen voor beginners, halfgevorderden en gevorderden. Met lessen voor elk van deze drie categorieën, leert u niet alleen de basis in elke discipline, maar kunt u ook genieten van de leuke en spannende sfeer van het leren van danspassen en het dansen met andere mensen.

Wanneer u hier komt zult u blij zijn om te leren dat we speciale mix van stijlen onderwezen door professionals, met de hip hop en tapdans zijn het hoogtepunt van deze klassen. Onze lessen richten zich op wat een beginner moet leren, tapdans bijvoorbeeld, met een les voor gevorderden over de meer uitdagende en leuke dansroutines in tapdans.

In onze studio vindt u moderne, hip-hop en zelfs Jaco danslessen. Omdat onze aanpak van instructie vaak visueel is, kunt u verwachten dat u sneller en met meer plezier leert. U kunt online video tutorials vinden van onze hip-hop danstechnieken en instructie. Of, als je dat liever doet, kun je met de instructeur trainen in onze speciale gemeenschapsruimte.

In onze dansstudio vindt u sociale dansen alleen voor leden, waar u gewoon kunt ontspannen en genieten van dansen op de fijnste van dans choreografie. U kunt ook privé danslessen vinden waar u en een partner een speciale dans kunnen leren voor maximaal 2 paren. U kunt zelfs kiezen voor een romantische les op één avond, alleen voor u en uw speciale vriendin! Onze beginnerslessen zijn er op gericht om de beginners in beweging te houden, terwijl de lessen voor gevorderden meer bedoeld zijn om een betere danser te worden.

Danslessen worden aangeboden voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, dus zoek er een die aansluit bij wat je wilt leren en je zult nooit spijt krijgen van je beslissing.